Led lenser XEO 19R LED Lenser Xeo 19R

De LED Lenser Xeo 19R is de nieuwste oplaadbare hoofdlamp van LED Lenser. Speciaal ontwikkeld voor diegene die van extreme sporten houdt, en van extreem veel licht!

De nieuwe LED Lenser Xeo 19R geeft je de beschikking over maar liefst twee instelbare led lampen met een opbrengst tot 2000 Lumen!!!

Je koopt de nieuwe LED Lenser XEO 19R hier!

Voor wie?

Deze hoofdlamp is zoals gezegd ontwikkeld voor de liefhebber van extreme sporten. Maar daarnaast ook zeer goed geschikt voor iedereen die in het donker moet kunnen werken en afhankelijk is van een flinke hoeveelheid licht! Geloof ons, met de  LED Lenser Xeo 19R heb je onder alle omstandigheden genoeg licht! Misschien wel te veel. Maar gelukkig heeft LED Lenser daarom een automatische dimmer ingebouwd en ook kun je het licht handmatig dimmen! Je kunt deze nieuwe oplaadbare hoofdlamp eenvoudig monteren op een fiets, helm. motorvoertuig en zelfs op een GoPro camera!

Techniek

De nieuwe  LED Lenser Xeo 19R hoofdlamp zit boordevol met nieuwe snufjes. Zo is de beam van beide lampen afzonderlijk instelbaar en kun je ook de intensiteit van de lampen afzonderlijk instellen. De automatische dimmer past de intensiteit van de lampen automatisch aan aan de omgeving en meet daarnaast hoeveel licht er terugkaatst. heb je de lamp dus ingesteld op een object ver van je af, en kijk je dan naar een object dichterbij, dan zal de lamp de felheid aanpassen zodat je ogen geen last hebben van het felle licht.

Zowel de lamp als de accu zijn te demonteren van de hoofdband. Hierdoor kun je deze snel monteren op een fiets. Ook kun je er voor kiezen om het accupack van de  LED Lenser Xeo 19R niiet achter op je hoofd te dragen maar in je jas of rugzak. Ook erg handig.

Accupack

Het accupack is afneembaar en is daarnaast voorzien van een USB aansluiting. Hierdoor kun je de accu ook als powerbank gebruiken en je telefoon opladen Ook kun je eenvoudig je GoPro aansluiten.

  • 4 x 18650 L-ion rechargeable battery 4000 MAH.

Standen

Zoals te verwachten viel heb je de beschikking over meerdere lichtprogramma’s en standen:

  • High (2000 Lumen) (brandduur 4 uur)
  • Low (350 Lumen) (brandduur 10 uur)
  • Low (200 Lumen) (brandduur 20 uur)
  • Knipperen
  • Rode LED
  • Noodstand (brandduur 400 uur)

Ok we geven het toe, met de twee lampen op je hoofd lijk je een beetje WALL-E, maar dat mag de pet niet drukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.