Olight Zaklampen

Heb je in plaats van een Led Lenser liever een Olight zaklamp? Kijk dan eens op www.olightzaklampen.nl

Over Olight

Olight is een zeer bekend merk van krachtige zaklampen. Deze halen hun reikwijdte en de kracht van hun lichtbundel voornamelijk uit gigantische hoeveelheid lumen. In tegenstelling tot Led Lenser hebben deze lampen geen verstelbare lichtbundel. Wel heb je vaak de keuze uit meerdere dimmers zodat je de lichtbundel toch aan kunt passen aan de gewenste omstandigheden. De brandduur is in de meest felle stand meestal wat minder lang dan bij een Led Lenser.

Constructie

Olight zaklampen zijn zeer degelijk uitgevoerd. Zo zijn alle modellen waterdicht variërend van IP6 tot IPX8. Dus je kunt ze bij alle weersomstandigheden gebruiken en sommige modellen kun je zelfs volledig onderdompelen. De behuizing is bij alle modellen gemaakt van extra sterk maar lichtgewicht aluminium. Hierdoor zijn de zaklampen schokvast. De meeste kun je zelfs laten van van een afstand tussen één en anderhalve meter zonder dat ze defect raken.

Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste LED’s en een aantal lampen bevat zelfs meerdere LED’s voor een extra volle lichtbundel en een extreem bereik. Er worden continue nieuwe LED’s ontwikkeld die nog feller zijn of een andere lichtkleur hebben die nog meer geschikt zijn. Deze worden dan zo snel mogelijk verwerkt in nieuwe modellen.

Accessoires

Er is een ruime lijn aan accessoires. Zo zijn er slimme laders, batterijen, accu’s, laadkabels en zelfs verkeerskegels.