Zaklampen

Ben je op zoek naar een ander merk zaklampen dan Ledlenser? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast Ledlenser verkopen wij onder andere Olight, Maglite en Nextorch zaklampen.  We bieden je een ruim assortiment aan oplaadbare modellen en hoofdlampen.

Je kunt onze andere merken vinden op www.zaklampkopen.com.

Merken

Olight

Olight is een zeer populair merk van zaklampen met een zeer hoge lichtopbrengst. Alle modellen zijn waterdicht en schokvast. Het merk is continue bezig met het ontwikkelen van de nieuwe modellen die steeds weer voorzien zijn van de allernieuwste LEDS. Er is een zeer grote range aan producten. Van sleutelhanger formaat tot schijnwerper, het is er allemaal! Alle lampen hebben 5 jaar garantie.

Maglite

Maglite is zo een beetje de grootvader van alle professionele zaklampen. Nog steeds worden deze lampen wereldwijd gebruikt door hulpdiensten, politie en beveiliging. Ook in de industrie komen we ze vaak tegen net als bij particulieren. Alle lampen worden gemaakt in de VS en hebben 25 jaar garantie.

Nextorch

Nextorch is de hofleverancier van de Chinese politie-eenheden en Chinese defensie-eenheden. Deze zaklampen blinken uit in kwaliteit en prijs. Omdat dit merk weinig aan marketing doet en goedkoop kan produceren, betaal je niet voor de naam en enkel voor het product! Op dit moment zijn er alleen in China al 1.2 miljoen lampen in gebruik.

Tips bij aanschaf

Het is verleidelijk om te kiezen voor een zaklamp met zo veel mogelijk lumen. Maar vaak heb je dat helemaal niet nodig. Des te meer lumen, des te sneller de accu of de batterij leeg gaat. Maak daarom altijd een afweging tussen lichtopbrengst, bereik en de brandduur.