Zaklampen

Ben je op zoek naar een ander merk zaklampen dan Ledlenser? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast Ledlenser verkopen wij onder andere Olight, Energizer en Armytek zaklampen.  We bieden je een ruim assortiment aan oplaadbare modellen en hoofdlampen.

Je kunt onze andere merken vinden op zaklampspecialist.nl

Hoofdlampen

Als je op zoek bent naar een andere hoofdlamp dan een Ledlenser dan kun je bij ons terecht op www.hoofdlamp.nl Daar bieden we je een ruim assortiment van verschillende merken onder één dak! Denk onder andere aan Silva, Biolite en Olight.

Merken

Olight

Olight is een zeer populair merk van zaklampen met een zeer hoge lichtopbrengst. Alle modellen zijn waterdicht en schokvast. Het merk is continue bezig met het ontwikkelen van de nieuwe modellen die steeds weer voorzien zijn van de allernieuwste LEDS. Er is een zeer grote range aan producten. Van sleutelhanger formaat tot schijnwerper, het is er allemaal! Alle lampen hebben 5 jaar garantie.

 

Tips bij aanschaf

Het is verleidelijk om te kiezen voor een zaklamp met zo veel mogelijk lumen. Maar vaak heb je dat helemaal niet nodig. Des te meer lumen, des te sneller de accu of de batterij leeg gaat. Maak daarom altijd een afweging tussen lichtopbrengst, bereik en de brandduur.